Menstruatiebroekje

Ontdek het comfort en de vrijheid dat een menstruatiebroekje je biedt tijdens die “tijd van de maand”. Menstruatiebroekjes zijn een populaire oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam alternatief voor traditionele menstruatieproducten. Door de absorberende en lekvrije technologie hoef je je geen zorgen meer te maken over doorlekken. Ook kun je afscheid nemen van eenmalig te gebruiken tampons, maandverband en andere wegwerpproducten.

Chantelle menstruatie hipster

Kleur: Zwart
Merk: Chantal
Taille: normaal met kanten rand

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: halfhoog

Kleur: Zwart
Merk: Beeren
Taille: standaard

Kleur: Mint groen
Merk: HEMA
Taille: normaal

Kleur: Zwart
Merk: HEMA
Taille: normaal

Kleur: Beige
Merk: HEMA
Taille: normaal

Kleur: Zwart
Merk: Chantal
Taille: halfhoog, net onder de navel

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: hoog, tot aan de navel

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: hoog, tot aan de navel

Comfortabale menstruatieperiode dankzij lekvrij broekje

Doordat een menstruatiebroekje, ook wel menstruatie hipster, is gemaakt van innovatieve, milieuvriendelijke materialen wordt het menstruatievocht op een veilige en hygiënische manier opgevangen. Niet alleen zijn ze beter voor het milieu, maar dit soort ondergoed besparen je ook nog eens flink wat geld op de lange termijn. Of je nu een actieve levensstijl hebt, naar je werk gaat of gewoon thuis ontspant, menstruatiebroekjes bieden je veel comfort en zekerheid gedurende de hele dag.

Absorberende technologie van menstruatiebroekjes

Menstruatiebroekjes zijn de nieuwste menstruatieproducten met geavanceerde technologie. Het broekje heeft een slimme laag die menstruatievocht absorbeert en vasthoudt, zonder dat het vochtig aanvoelt. Hierdoor voel je je de hele dag fris en zelfverzekerd, zonder zorgen over onaangename verrassingen. Ook zijn de materialen ademend en vriendelijk voor je huid, waardoor ze comfortabel zijn. Zelfs tijdens drukke dagen of momenten dat je intensief beweegt of sport.

Menstruatiebroekje met ongeëvenaard comfort

Een geweldige eigenschap van menstruatiebroekjes is het ongeëvenaarde comfort. Ze voelen aan als gewoon ondergoed, veel prettiger dan traditionele tampons of maandverband. Je hebt geen last meer van vervelende vleugels, touwtjes of plakstrips. Bovendien past menstruatieondergoed perfect bij jouw lichaamsvorm door het elastische materiaal en de verschillende maten. Of je nu aan het sporten, werken of ontspannen bent, je kunt ongehinderd genieten van je dag.

Tips voor gebruik

Als je optimaal wilt profiteren van menstruatiebroekjes, zijn er een paar handige tips. Gebruik ze als vervanging voor tampons of maandverband. Kies een maat groter dan je normale ondergoed voor een goede pasvorm en om lekkage te voorkomen. Na gebruik is het belangrijk om ze direct uit te spoelen met koud water en volgens de instructies van de fabrikant te wassen. Dit kan gewoon bij het andere wasgoed in de wasmachine. Zo blijven ze hygiënisch en fris voor hergebruik, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu helpt.

Basis slip van Snuggs, speciaal ondergoed voor tijdens de menstruatie periode. Neemt vocht op en zorgt voor comfort.

Menstruatieslip met stretch, model ‘Classic’ van het met Snuggs. Nu ook verkrijgbaar in de kleur beige.

Menstruatie ondergoed Snuggs met hoge taille. Voor ultiem comfort en lekvrije dagen tijdens de maandelijkse periode.