Menstruatieslips

Menstruatieslips: deze slips zijn het beste om te dragen tijdens de periode dat je te maken hebt met menstruatie bloedingen. Een van de grootste uitdagingen die vrouwen ervaren, is het vinden van het juiste ondergoed om te dragen tijdens de periode. Gelukkig zijn er tegenwoordig menstruatie slips verkrijgbaar die speciaal zijn ontworpen om hygiënisch en comfortabel deze paar dagen door te komen. De goede pasvorm, gemaakt van meerdere lagen absorberende stof zorgen voor een fijn en hygiënisch draagcomfort. Met bescherming tot wel tien uur lang.

Kleur: Beige
Merk: HEMA
Taille: halfhoog

Kleur: Donkerblauw
Merk: HEMA
Taille: hoger, naadvrij

Kleur: Zwart
Merk: HEMA
Taille: hoog

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: normaal, voorzien van kanten rand

Kleur: Bordeaux
Merk: Sloggi
Taille: normaal, voorzien van kanten rand

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: standaard

Kleur: Zwart
Merk: Dorina
Taille: hoog, net onder de navel

Kleur: Zwart
Merk: Dorina
Taille: Halfhoog met kanten rand

Kleur: Zwart
Merk: Dorina
Taille: Standaard

Kleur: Zwart
Merk: Dorina
Taille: hoog met kant, net onder de navel

Kleur: Zwart
Merk: Beeren
Taille: Halfhoog

Kleur: Zwart
Merk: Chantelle
Taille: Standaard / net onder de navel

Kleur: Zwart
Merk: Chantelle
Taille: normaal met kanten rand

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: normaal/ laag

Kleur: Zwart
Merk: Sloggi
Taille: standaard

Wat zijn menstruatieslips?

Menstruatieslips zijn slips die speciaal zijn ontworpen om te dragen tijdens de menstruatieperiode. Ze zijn anders dan ‘normaal’ ondergoed, omdat ze absorberend materiaal bevatten dat vocht en menstruatiebloed opvangt. Doordat het broekje is gemaakt van meerdere lagen die elk een uniek kenmerk hebben, wordt voorkomen dat het doorlekt op je kleding. Sommige menstruatieslips zijn ontworpen om zonder extra bescherming te worden gedragen, terwijl andere slips zijn ontworpen om in combinatie met andere beschermingsproducten te worden gebruikt.

Voordelen van het dragen van een menstruatieslip

Het dragen van menstruatieslips heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze ontworpen om je tijdens je menstruatieperiode extra bescherming te bieden. Met als doel om je fris te voelen en te voorkomen dat je doorlekt. Dit zorgt voor extra comfort en vertrouwen tijdens deze periode. Bovendien zijn menstruatieslips vaak gemaakt van ademend materiaal dat irritatie en jeuk kan verminderen, wat vaak voorkomt bij het gebruik van maandverband of inlegkruisjes.

De beste menstruatieslips die je online kunt kopen

Er zijn verschillende merken die menstruatieslips aanbieden. Veel van dit ondergoed is ook online te koop. Hierboven hebben we de beste menstruatieslips op een rijtje gezet. Merken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, zijn onder andere Chantelle, Snuggs en Bamboozy. Maar ook winkels als Hunkemöller, HEMA en Livera verkopen ondergoed dat zich richt op de bescherming tijdens de maandelijkse periode.