Menstruatieondergoed &

verschillende Merken

01.

Snuggs

Menstruatie string

De menstruatieonderbroek van Snuggs is een van de meest bekende merken op dit gebied. Deze slip is gemaakt van zachte, ademende stof en is speciaal ontworpen om lekkages tegen te gaan. Dankzij de speciale absorberende technologie blijft je huid droog en comfortabel, zelfs tijdens de zwaarste dagen.

De Snuggs onderbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: van slip tot string. Allemaal gemakkelijk te wassen en duurzaam, dus je kunt ze keer op keer gebruiken. Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede en comfortabele slip voor tijdens je maandelijkse periode, dan is deze menstruatieonderbroek de perfecte keuze.

02.

Hema

HEMA verkoopt sinds kort ondergoed dat vocht en bloed opneemt. Deze basic slips zijn praktisch, van goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Ze zijn op social media weliswaar minder populair dan bovenstaand menstruatieondergoed, maar daarom zeker niet minder goed.

Menstruatie ondergoed heet bij deze winkel ‘lekvrij ondergoed’. Ook deze broekjes bestaan uit drie lagen en beschermen jou dus tijdens de maandelijkse periode. De bovenste laag van de vochtopnemende slip is van katoen, gevolgd door een tussenlaag badstof. De derde en buitenste laag is waterbestendig is. Momenteel verkrijgbaar als hipster in de kleuren zwart, donkerblauw of beige.

03.

Bamboozy

De lijn van Bamboozy bevat menstruatieonderbroeken die duurzaam en comfortabel zijn. De onderbroeken zijn gemaakt van zacht bamboo-katoen. Het dragen ervan zorgt voor een comfortabele en lekvrije menstruatieperiode. Bamboe katoen is een milieuvriendelijke keuze, omdat het groeit zonder pesticiden en kunstmest. Ook heeft het natuurlijke antibacteriële eigenschappen.

Naast menstruatieondergoed in allerlei vormen, kun je bij dit merk ook terecht voor andere duurzame lifestyle producten. Denk aan scheermesjes en zeep. Extra lief voor je lijf en de aarde.

04.

Libresse

Ook het merk Libresse, dat bekend is van maandverband en inlegkruisjes, heeft onlangs een lijn ‘Intimawear’ gelanceerd. De broekjes absorberend als maandverband, zijn uit te spoelen in koud water en beschermen optimaal dankzij de speciale TriTech-technologie dat bestaat uit drie verschillende lagen.

De eerste laag is vochtafvoerend en zorgt ervoor dat bloed en vocht snel wordt opgenomen. Vervolgens zit er een superabsorberende middenlaag in die het vocht tot 8 uur stevig vasthoudt zonder dat je er iets van merkt. De derde laag is ademend, luchtdoorlatend en droogt snel zodat je kunt genieten van ultiem draagcomfort.

Tot nu toe is Libresse menstruatieondergoed alleen verkrijgbaar in Hipster-style. Gewoon te koop bij de drogist of online bij verschillende winkels.

05.

Hunkemöller
& Livera

Momenteel kun je nog niet slagen voor menstruatie ondergoed van Hunkemöller. Deze (web)winkel verloopt ondergoed in allerlei soorten en maten, maar focust zich momenteel nog wat meer op de basics en sexy lingerie dan praktisch genot voor tijdens de maandelijkse periode. Het zou ons niets verbazen als de Hunkemöller menstruatieslip in de toekomst aan het assortiment wordt toegevoegd.

Op zoek naar een Livera menstruatieslip? Dan hebben we goed nieuws, want het is onderdeel van de nieuwe collectie. Voor allerlei soorten slips, hipsters en een menstruatieslip tasje kun je slagen bij Livera. In allerlei kleuren en uitvoeringen. De meeste zijn van het merk Chantelle, wat een heel bekend en goed lingeriemerk is. Dit menstruatie ondergoed biedt een hoog comfort zonder in te leveren aan stijl.

Wat zijn de beste merken menstruatieondergoed?

Het beste merk menstruatieondergoed is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren. Kies je voor betaalbaar en van goede kwaliteit? Of vind je het belangrijk dat de menstruatieslip sexy is? Welk menstruatie ondergoed je koopt maakt in principe niet zoveel uit. Bijna alle merken menstruatieondergoed maken producten die bestaan uit drie verschillende lagen. Deze lagen zorgen ervoor dat de slip lekvrij en ademend is, zodat het beste draagcomfort wordt gegarandeerd. Het ene merk menstruatie ondergoed is daarbij iets meer gefocust op betaalbaar, terwijl het andere merk draait om kwaliteit en schoonheid.

Andere goede merken menstruatieondergoed