Menstruatieondergoed &

Hoe werkt het?

Uitleg

hoe werkt menstruatie ondergoed

Menstruatieondergoed is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens je maandelijkse periode. Je draagt het in plaats van wegwerpmaandverband of tampons. Het is een mooi, comfortabel, hygiënisch en milieuvriendelijk product om tijdens je menstruatie te gebruiken.

Suberabsorberend, herbruikbaar & veilig.

Je trekt de slip aan zoals elk ander ondergoed. Het werkt adsorberend door een speciale laag in het broekje. Deze absorberende laag kan worden uitgewassen en opnieuw worden gebruikt. Je hebt dus niet te maken met herwasbaar maandverband, de laag is een vast onderdeel van het ondergoed.


Banner Menstruatieondergoed

Menstruatie ondergoed hoe werkt het

Herbruikbare menstruatieonderbroeken, zoals menstruatie slips, zijn gemaakt van ademende materialen die zich aanpassen aan de vorm van je lichaam. Dit zorg voor maximaal comfort en hygiëne. Ze zijn gemakkelijk te verwisselen en te wassen, wat betekent dat je nooit zonder bescherming zit. Gemiddeld kun je één slip per keer zo’n drie tot zeven uur lekvrij dragen.

Als je nog nooit eerder menstruatieondergoed hebt geprobeerd, raden wij je aan om dat zeker eens te doen. Het kan even wennen zijn, maar veel vrouwen vinden het een veel comfortabelere en hygiënischere optie dan tampons, inlegkruisjes of een menstruatiecup. Bovendien is het een stap in de juiste richting voor een gezondere planeet.

± 0
jaar ongesteld
± 0
Menstruatie per jaar
± 0
dagen per keer
± 0 K
wegwerpartikelen